Få branschledande support, varje steg på vägen

Vi finns här med branschledande livesupport när du behöver hjälp. Vi har åtagit oss att ge våra handlare denna support tillsammans med värdefulla råd om e‑handel när de bygger sina verksamheter.

Starta en gratis provperiod
Sb collage person customer service headset generic
Sb collage support 24 7 triangles generic

Få hjälp dygnet runt med branschens bästa support

Ingen annan e‑handelsplattform har en lika bra intern support och tjänster som BigCommerce. Vi finns tillgängliga dygnet runt via chatt, e-post och USA-baserad telefonsupport vid eventuella tekniska problem.

Starta er butik snabbt och enkelt 

Vi hjälper er gärna att konfigurera er butik. Vi erbjuder virtuell träning med våra egna coacher som har stor kunskap om era produkter, och som tillför både stor kompetens och erfarenhet från e-handel till er verksamhet. Vi guidar er genom konfigureringsprocessen från början till slut så att ni är förberedda på er första försäljning och fortlöpande framsteg med BigCommerce.

Sb collage storefront design multi storefront product furniture generic

Få mer trafik till er butik

Gör det enkelt för kunder att hitta er webbplats genom att utnyttja kraften i sökmotoroptimering (SEO). Arbeta med en av våra SEO-coacher som är certifierade i flera marknadsföringsdiscipliner. Utarbeta en strategi för att öka er trafik och öka försäljningen. 

Öka era konverteringsfrekvenser

Förvandla era webbplatsbesökare till köpare med hjälp av en konverteringsfrekvenscoach. Våra expertcoacher genomför en omfattande granskning av er butik och ger rekommendationer om hur ni kan implementera beprövade rutiner för konverteringsfrekvensoptimering (CRO). 

Vill du se hur BigCommerce kan hjälpa din verksamhet?

Starta en gratis provperiod

Har du stora volymer eller en etablerad verksamhet? Begär en demo