Öka försäljningen med enkla, kraftfulla verktyg.

Handlare som använder BigCommerce säljer mer – med högre genomsnittligt beställningsvärde än branschens riktmärken – och utökar sin verksamhet snabbt med funktioner som är utformade för att ge shoppare en smidig upplevelse som förvandlar dem till köpare. Med våra verktyg för kundkvarhållning och konvertering kan du uppmuntra till utcheckning, få mindre friktion på webbplatsen och få kunderna att komma tillbaka.

Starta en gratis provperiod
Sb collage bars person smiling phone purple generic

Sb illustration storefront design color purple generic

Bygg en snygg onlinebutik.

Skapa ett slående modernt skyltfönster för din verksamhet. Våra teman och designramverk går att använda direkt, och du kan skapa och hantera sidinnehåll genom att dra och släppa text, bilder, videor, banners med mera. Du lyfter enkelt anpassningen till nästa nivå och behöver ingen särskild kodning för att redigera eller skapa en ny sida.


Större konvertering med smidig utcheckning.

Vår enkla och ensidiga kassa ökar försäljningen genom att göra det enklare och snabbare att genomföra köp. Vi har byggt in konverteringshöjande funktioner såsom mobiloptimering, skapande av konto för snabbare utcheckning, gästutcheckning och dedikerat SSL-stöd så att shoppare kan stanna kvar på din domän under hela utcheckningen.

Sb collage device checkout payments kettlebell purple generic

Sb collage product watch email abandoned cart purple generic

Återhämta övergivna kundvagnar.

Undvik att missa försäljningsmöjligheter med hjälp av vår funktion för återhämtning av övergivna kundvagnar. Det är ett bevisat sätt att öka konverteringen och försäljningen. Med det här konverteringsverktyget skickas en anpassningsbar serie e-postmeddelanden automatiskt till shopparen för att motivera honom eller henne att slutföra sitt köp. Vi använder bästa praxis för meddelandenas timing och ger dig möjlighet att bifoga kuponger för ännu bättre konvertering.


Förbättra sökeffektiviteten med produktfiltrering.

En fasetterad och intuitiv sökning som hjälper shoppare att snabbt hitta de produkter de vill se med hjälp av filter såsom storlek, färg och varumärke – du kan till och med lägga till egna attribut.

Ge shoppare incitament med inbyggda kuponger och rabatter.

Vinn nya kunder och belöna lojala shoppare med hjälp av våra flexibla rabattverktyg. Från ett och samma ställe i kontrollpanelen kan du aktivera flashreor, rabattprocent, avdrag, produktpaket, fraktrabatter och kampanjer såsom ”köp två, betala för en”.

Förenkla e-postmarknadsföringen.

BigCommerce makes it simple to connect your online store to leading email marketing solutions like MailChimp, Constant Contact, and Listrak, keeping all your data in sync so you can focus on growing customer loyalty and sales. Increase orders, retain loyal customers, and win back shoppers through this cost-effective platform for engagement.

Vill du se hur BigCommerce kan hjälpa din verksamhet?

Starta en gratis provperiod

Har du stora volymer eller en etablerad verksamhet? Begär en demo