Öka onlinetrafiken med lättanvända marknadsföringsfunktioner.

Med BigCommerce kan du få tillgång till fler inbyggda funktioner som är utformade för att locka kunder och öka intäkter. Nå nya kunder via flera kanaler i takt med att du utökar ditt varumärke.

Starta en gratis provperiod
Sb illustration traffic analytics person smiling green generic
International sb illustration seo search rating device green generic

Få högre rankning med marknadens bästa sökmotoroptimering (SEO).

Placera dig högre upp i sökresultaten med funktioner som följer bästa SEO-praxis, inklusive sökvänliga teman, webbplatstäckande HTTPS, automatiska webbplatskartor med mera. BigCommerce samarbetar med Google för att säkerställa att SEO som följer branschstandard byggs in i alla våra webbplatser. Du får även full kontroll över dina webbadresser, taggar för titlar och rubriker samt metadata och kan se till att ditt varumärke exponeras optimalt.

Sälj via sociala medier.

Gör det enkelt för kunder att hitta och köpa produkter på sociala medieplattformar såsom Facebook och Instagram. All försäljning skickas tillbaka till din webbutik för sömlös behandling och lagerstyrning.

International sb collage device social media product jacket green generic
Sb collage multi channel product speaker green instagram facebook pinterest

Öka trafiken från sociala medier.

Med intuitiv shopping från Facebook Marketplace kan kunder handla smidigt vilket gör dina produkter synliga för miljontals potentiella kunder.

Annonsera med Google Shopping.

Visa upp dina produkter på Google Shopping. Vår integrering med ett klick gör det enkelt att synkronisera produktinformationen. Utnyttja denna populära shoppingkanal utan att förlora effektivitet. Integreringen innebär att du varken behöver hantera flöden eller uppdatera lagret manuellt.

Öka trafiken med en blogg på webbplatsen.

Förbättra din SEO-rankning och leverera en innehållsrik upplevelse till dina kunder med en blogg som stöds av BigCommerce-plattformen.

Vill du se hur BigCommerce kan hjälpa din verksamhet?

Starta en gratis provperiod

Har du stora volymer eller en etablerad verksamhet? Begär en demo