B2B på ett bättre sätt.

Uppfyll köparens krav med en mer intuitiv och anpassningsbar e-handelsplattform som är byggd för B2B och dess unika behov.

Kom igångBegär en demo
 

B2B Edition vann 24 av 24 medaljer på Paradigm B2B Combine 2023.

Varför varumärken valde att flytta till B2B Edition.

Designa anpassade köpupplevelser.

"Anpassad utveckling är inget som andra leverantörer kunde erbjuda. Att veta att vi kan göra vad vi vill med systemet var verkligen viktigt för oss."

Joe Fassbender, Business Transformation Manager, United Aqua Group

Migrerade från: NuOrder

Anpassa och förnya snabbare, utan friktion.

"BigCommerce ger oss den skalbarhet, flexibilitet och öppenhet vi behöver för att kunna gå in, utföra ändringar och implementera dem vid precis det ögonblick vi behöver."

Jed Simpson, generaldirektör, TYGRIS

Migrerade från: Offline, manuell

Lägg till storefronts, regioner och kanaler från en plattform.

"BigCommerces inbyggda funktionalitet och omfattande partnerappmarknad levererar de hybridabserade B2C- och B2B-funktioner som vi behöver för att skräddarsy vår webbplats till våra olika målgrupper — oavsett om det handlar om prislistor, anpassade kommersiella offerter eller skattestöd."

Sean Flaherty, marknadschef, US Cutter

Migrerade från: CoreSense

Mindre tid. Lägre kostnad och risk. Lämna underhållsarbetet till oss.

"Vi vill förstå våra produkter, våra kunder och fokusera på dem. Vi vill inte hantera servrar, se till att allt fungerar som det ska och hålla tekniken igång."

Richard Hughes, E-handel och marknadsföring Mgr, Industrial Tool Company
-
Migrerade från: Anpassad .NET-lösning


B2B-e-handel på ditt sätt.

Kollage människor som arbetar lager distributionscenter analytics komponent generisk

Tillverkning

Tillverkningsköpare skiljer sig från andra konsumenter, men förväntar sig fortfarande moderna köpupplevelser. Leverera en engagerande och friktionslös resa för att få en konkurrensfördel.

Läs Mer
Kollage person mobil enhet scanning sku komponent generisk

Grossist

Förenkla med en enda front- och backend-upplevelse för detaljhandel och grossist. Automatisera kundgruppshanteringen och anpassa priser och rabatter ända ner till den unika SKU-nivån.

Läs Mer

Anpassa dig till klassens bästa B2B-partners.

Designa och bygg en vacker butik, förbättra marknadsföringsresultat och effektivisera B2B-verksamheten. BigCommerce och dess byråpartners ger dig certifierad expertis när du ska ta ditt företag till nästa nivå.

"Vi är ett ganska komplicerat B2B-företag och behövde, t.ex. specialiserade egenskaper för artiklar, anpassade indata, ett gränssnitt mot vår befintliga ERP och möjlighet till anpassad frakt och hantering för våra kunder. Det var ingen lätt uppgift. Men American Eagle fick oss att tro på oss själva och vi lyckades förverkliga vår vision."

Chris HillerGeneral Manager, Berlin Packaging

Migrerade från: Offline till Online

"Vi har samarbetat med BigCommerce-partnern Intuit Solutions. De lägger ett skal över BigCommerces ensideskassa och ordnar om all information. Nu finns det tre kolumner på kassasidan. Man behöver inte skrolla alls. Det är prydligt och utan störande moment för kunden. Vi kan också använda vårt eget varumärke och mer- eller korsförsälja efter behov. Det har verkligen fungerat bra."

David BerlachMedgrundare/medregissör, Bohemian Traders

Migrerade från: Volusion

Avdelare gradient vit
"BigCommerce är särskilt väl lämpad för B2B-företag som letar efter en prisvärd, partnercentrerad SaaS-e-handelslösning med flera klienter som utnyttjar en omfattande öppen applikationsmarknad för att leverera kompletterande funktionalitet."

ANDY HOAR   VD, PARADIGM B2B

Utöka din adresserbara marknad på ett sömlöst sätt.

Sälj B2B och DTC från en och samma plattform.

Konkurrera med DNVB-företag

Nu när konkurrensen från de digitalt infödda uppstartsvarumärkena blir allt hårdare kan du sälja direkt till kunder och ta tillbaka kontrollen över din merchandising och produktbudskap.

Få kontroll över dina kundrelationer

Äg dina kundrelationer direkt och utveckla personliga kundupplevelser och bygg upp långsiktig lojalitet.

Kollage storefront produktdetaljer komponent natori butik beställningar produkter

"Förr förlitade vi oss på grossisterna för en stor del av vår marknadsföring, men genom att börja vända oss direkt till konsumenterna har vi fått möjlighet att dela vår varumärkesberättelse med kunder på vår egen webbplats och på vårt eget sätt."

Heidi MaundDirektör för e-handel, Natori