BigCommerce presenterar

The Next Big Thing

april 2024

Vi introducerar över 100 nya plattformsfunktioner, mjukvarusläpp och partnerintegrationer som är utformade för att leverera handel fri från kompromisser.

Öka er försäljning på global nivå.

Ta kontakt med kunder över hela världen med hjälp av nya verktyg som skapar en helt lokaliserad upplevelse - allt hanterat från en enda, centraliserad backend.

Skapa fantastiska, komponerbara storefronts.

Bygg upp vackra, minnesvärda shoppingupplevelser med vårt nya komponerbara storefront-ramverk, Catalyst, och vår kraftfulla och lättanvända visuella sidredigerare, Makeswift.

Stärk er B2B-verksamhet.

Förvandla kundupplevelsen och maximera försäljning med helt nya möjligheter för anpassning i vår marknadsledande B2B-kundportal.

Utnyttja kraften i BigAI.

Sätt artificiell intelligens i arbete med BigAI, vår nya serie med AI-drivna verktyg som är utformade för att förbättra engagemang, öka det genomsnittliga ordervärdet och optimera backend-verksamheten.

Öppna upp för intäkter från omnikanaler.

Ta del av över 300 nya kanaler och optimera era befintliga med nya kraftfulla funktioner från Feedonomics, världens ledande, fullt förvaltade plattform för flödeshantering.

Omvandla fler besökare till kunder.

Ligg steget före konkurrenterna och omvandla ännu fler besökare med de senaste, och snabbaste, kassa- och betalningsalternativen.

Minska driftskostnaderna.

Minska kostnaderna och öka effektiviteten med nya verktyg som effektiviserar verksamheten och erbjuder en bättre och säkrare backend.

Upptäck nya och förbättrade verktyg för utvecklare.

Utforska vårt robusta Developer Center för att hitta de senaste API:erna, verktygen och dokumentationerna som låter er bygga en rad anpassade och integrerade applikationer.

Låt oss göra STORA saker tillsammans.

Utforska vad som händer härnäst.