BigCommerce för småföretag.

Den enda e-handelsplattformen du någonsin kommer att behöva.

Starta en gratis provperiod
Collage person smiling bc employee your store component

Ingen annan plattform når upp till BigCommerces funktioner för:

Betalningsfrihet

Helt anpassningsbar kassaupplevelse kombinerad med lägre kreditkortsavgifter och betalningsalternativ.

Enkla integrationer

Med dina favoritverktyg och ledande lösningar, ofta med ett klick.

Multi-Storefront

Lägg till flera olika butiker och expandera globalt – allt från ett enda konto.

B2C + B2B

Agera detaljhandel och grossist i olika butiker eller gör både och i samma.

Skapa. Locka. Sälj. Förenkla.

Utrusta ditt företag för att lyckas inom e-handel med alla verktyg du behöver för att öka tillväxten utan extra transaktionsavgifter, någonsin.

Leverera den digitala upplevelse som köparen kräver.

Skapa din butik på ett enkelt sätt med de moderna upplevelser som kunderna kräver med hjälp av Page Builders konverterings- och mobiloptimerade teman och verktyg.

Få fler färdiga marknadsförings- och konverteringsverktyg med avancerad SEO-anpassning, integrationer för sociala medier och marknadsplatser, ensideskassa, digitala plånböcker och mycket mer.

Marknadsför dig och sälj i de stora kanalerna.

Skapa effektiva omnikanalupplevelser som konverterar på över 150 ledande marknadsplatser, social handel och marknadsföringskanaler.

Maximera efterfrågan och försäljning på stora kanaler som Amazon, eBay, Facebook och Google Shopping, samtidigt som du ökar upprepade köp och kundlojalitet med avancerade kampanjer, lojalitet och aviseringar om övergivna kundvagnar.

Öka försäljningen med den bästa kassaupplevelsen.

Öka konverteringarna med en helt anpassningsbar ensideskassa och integrationer med ledande lösningar som PayPal, Apple Pay, Stripe, Amazon Pay och Venmo.

Välj bland över 65 färdiga onlinebetalningslösningar för 230 länder och i fler än 140 valutor.

Öka försäljningen med dynamiska plånböcker utan lösenord, köp nu-placering, kryptovaluta och mycket annat.

Expandera ditt företag med mindre friktion.

Fokusera på verksamhetens gränslösa tillväxt medan vi tar hand om underhåll, säkerhet, automatiska uppdateringar, centraliserade datainsikter och expertsupport 24/7.

Du kan räkna med vår topprestanda (100 % Cyberweek-upptid sedan 2016, 99,98 % sedan 2009), ledande säkerhet och efterlevnad på nivå ett, och kontinuerlig innovation så att du alltid ligger steget före konkurrenterna.

Vi är TrustRadius högst rankade e-handelsplattform sedan fyra år tillbaka.

Collage trust radius badges grided background

FAQ

Jag vill gärna byta till BigCommerce. Hur flyttar jag över min data?

Det är enkelt att importera kunder, produkter, bilder och variationer till din BigCommerce-butik från en vanlig CSV-fil. Läs våra användarguider för att göra det själv, eller läs mer om våra datamigreringstjänster och överföringsappar som kan överföra din data åt dig.

Vilken programvara integreras BigCommerce med?

BigCommerce integreras med hundratals branschledande applikationer, inklusive affiliate-spårning, dropshipping, omnikanalslagerhantering, produktrecensioner samt analysprogramvara. Kolla in alla våra appar och integrationer.

Hur fungerar automatiska uppgraderingar från Standard till Plus?

När din försäljningsvolym för dina efterföljande tolv månader når gränsen på 50 000 $ kommer du automatiskt att uppgraderas till Pro. Detta ger dig utrymme att öka till 80 000 $ i årlig försäljning och ger omedelbar tillgång till funktioner såsom kundgrupper och sparande av övergivna varukorgar.

0
Tala med en konsult

Våra professionella e-handelskonsulter kan svara på frågor om våra funktioner eller vilken plan som passar ditt företag.

1-888-248-9325
Få ett tekniskt perspektiv

BigCommerce och dess experter finns tillgängliga för att diskutera hur du kan anpassa vår plattform och ansluta den till dina befintliga system.

1-866-991-0872