Vad vi gör bäst

BigCommerce uppdrag är att hjälpa handlare att sälja mer under varje fas i företagets utveckling. Enkelt uttryckt är vårt erbjudande: skapad för tillväxt så att handlare kan förverkliga sina visioner utan att behöva kompromissa; utformad för en kraftfull prestation så att företag enkelt kan expandera med hjälp av pålitlig teknik; effektiv när det kommer till tid och kostnader. Vi har den lägsta totala ägandekostnaden i branschen så att handlare kan generera vinst och investera i kundförvärv.

BC About Us01 4807 SJ 2x

BigCommerce i siffror

2009
grundades företaget
$25B+
i kommersiell försäljning
200M
i finansieringskapital
600+
anställda
5,000+
appar och designpartner
120+
länder där vi är verksamma

Vi fokuserar på våra handlare, agerar efter våra värderingar och drivs av våra medarbetare. Det är det här som är drivkraften bakom våra framgångar. Det är det här som tagit oss från ett uppstartsföretag av två personer till ett globalt team med hundratals medarbetare som hjälper detaljhandlare att dra in många miljarder dollar i försäljningsintäkter.

Våra företagsvärderingar

Det här är de grundläggande principer som BigCommerce grundades på och som styr det vi gör samt hur vi gör det. Varje medarbetare lär sig dem, älskar dem och lever enligt dem. Våra handlare drar nytta av dem varje gång de använder vår produkt eller får hjälp av vårt supportteam.

Kunden först

Vårt företag finns till för att hjälpa handlare att sälja mer. Vi tar varje beslut och mäter varje resultat enligt hur väl det tjänar våra kunder.

Team med ett uppdrag

BigCommerce består av fantastiska individer men det är bara genom lagarbete som vi kan bli bäst. Vi är engagerade i att hjälpa våra kunder genom att samarbeta med ödmjukhet och ambition.

Tänk stort

Att vara världens ledande handelsplattform kräver vision, innovation och utförande i världsklass. Vi nöjer oss aldrig. Vi utmanar vår egen uppfattning om vad som är möjligt för att bättre kunna uppfylla våra kunders behov.

Agera med integritet

Vi är ärliga, tydliga och engagerade i att göra det som är bäst för våra kunder och vårt företag. Vi samarbetar öppet och far inte med osanningar. Vi tolererar inte politik, dolda agendor eller passivt aggressivt beteende.

Gör skillnad varje dag

Vi utmanar oss själva att göra vårt bästa. Vi fokuserar på lösningar och går till jobbet varje dag med målet att göra en skillnad med hjälp av våra talanger, passion och hårda arbete.

BigCommerce på insidan

Våra medarbetare blåser liv i BigCommerces uppdrag genom att hjälpa en gemenskap av handlare att nå sin fulla potential. Vi tror på samma obegränsade potential för våra medarbetare. 

På BigCommerce har medarbetarna kontroll över sin egen personliga utveckling och kan skaffa sig praktisk erfarenhet, ta sig an nya möjligheter och få chansen att bidra till projekt som omdefinierar e-handelsbranschen. 

Så här ser en vanlig dag ut för en BigCommerce-medarbetare.

CD882 company 2x

Mångfald och inkludering

Vårt engagemang i mångfald och inkludering grundar sig på en tro om att varje individ är värdefull och besitter potential, och en praktisk tro på att inkluderande team med mångfald ger de bästa resultaten för våra kunder, partner och medarbetare samt vårt företag. Vi välkomnar alla till att vara en del av vår resa.

Tillhörighet

Vi främjar en kultur som uppmuntrar till inkludering av medarbetare genom uppskattning av individualitet och de gemensamma värderingar som för oss samman. Vi strävar efter en arbetsmiljö där medarbetare kan vara sig själva, och där alla känner sig accepterade och uppmuntrade till att vara sig själva.

Respekt

Våra skillnader gör oss unika och är den mångfald som vi värdesätter. Vi har åtagit oss att skapa en arbetsmiljö där alla blir hörda och behandlade med värdighet samt där alla individer uppmuntras att uttrycka sina perspektiv, tankar och idéer.

Lika möjligheter

Alla människor har potential oavsett demografisk bakgrund och personlig erfarenhet. Vi vidtar åtgärder för att se till att alla individer har samma möjlighet att utvecklas och uppnå sin maximala potential.

Våra kontor

Vi har kontor i många spännande städer i världen. Varje kontor har sin egen personlighet med smarta och begåvade människor som är engagerade i våra kunder och företagets framgångar.

BC About Us04 4807 SJ 2x

Austin, Texas / Four Points

Vårt huvudkontor ligger omgivet av träd och naturstigar vid Austins vackra kullar. Det är bara några kilometer från livemusiken som centrala Austin är så känt för och bara några minuter från fritidsaktiviteter och sport vid Lake Travis. På kontoret i Four Points finns BigCommerces team för försäljning, support, drift, administration, marknadsföring och design.

BC About Us06 4807 SJ 2x

San Francisco, Kalifornien

Vårt San Francisco-kontor ligger i hjärtat av finansdistriktet nära en BART-hållplats och är omgivet av fantastiska kaféer, restauranger och barer. Redan från början var kontoret utformat för att hålla Tech Talks, och vi bjuder ofta in branschledare för att diskutera de senaste trenderna inom handelsteknik.

BC About Us07 4807 SJ 2x

Sydney, Australien

Vårt kontor i Sydney ligger i stadens centrala affärsdistrikt. Det ligger runt hörnet från centralstationen, Chinatown och Darling Harbour, och bara en kort promenad från fantastiska kaféer, pubar, parker och restauranger. Vårt kontor speglar den innovativa, unika, välbalanserade och livliga omgivningen.

BC About Us08 4807 SJ 2x

London, Storbritannien

BigCommerces kontor i London är platsen för blomstrande team inom försäljning, marknadsföring och professionella tjänster. Det ligger centralt mitt i stadens myller i närheten av St. Paul’s Cathedral, London Bridge och Tate Museum.

Kyiv ukraine

Kiev, Ukraina

Vårt Kiev-kontor ligger i Shevchenkivskyi-distriktet i närheten av ett vackert historiskt områdena vid namn Podil med floden Dnipro strax intill. Platsen är nära stadens hjärta och bara några minuters promenad från parker, restauranger och kaféer samt tunnelbanelinjen Dorohozhychi.