Skräddarsytt för modebranschens unika behov

Bohemian Traders Svart
Closet London Svart
Tylers Svart
Natori Svart

Perfekt passform för mode och kläder

BigCommerce uppfyller modebranschens unika krav på webbplatsupplevelser och personlig anpassning, och klarar samtidigt större kataloger, försäljning i flera kanaler och höga kundförväntningar. Du kan lita på oss.

Du har oändliga möjligheter att forma kundens upplevelse.

I slutändan måste den e-handelsteknik du väljer att installera klara av en sak: den måste fungera så som du vill. Det är därför som BigCommerce använder Handlebars och Javascript som utvecklingsspråk, och har förbyggda WordPress- och Drupal-integrationer – så att du kan bygga en fantastisk shoppingupplevelse på nätet.

Inbyggda och anpassade funktioner som främjar innovation.

BigCommerce erbjuder de verktyg och resurser samt den kompetens du behöver för att kunna ta din vision till nästa nivå. Utveckla personliga kundupplevelser med inbyggd kundgruppssegmentering och över 70 kampanjregler. Anpassa därefter genom att synkronisera data från plattformen med valfria tredjepartsverktyg i ditt ekosystem. Möjligheterna är obegränsade.

Tidig åtkomst till de senaste funktionerna.

BigCommerce har nära samarbeten med en mängd olika betalningsportaler såsom Apple, Amazon, Google och PayPal för att se till att våra modedetaljister får tidig åtkomst till nya försäljningsfunktioner i alla kanaler. Som BigCommerce-handlare kommer du vara först i kön, utan att behöva göra någonting.

Vill du veta hur vi kan hjälpa just ditt företag?

Våra sälj- och supportteam kan nås via telefon, livechatt och e-post.

Testa dina produkter bakom kulisserna

”BigCommerce och dess öppna API:er samt dess appmarknad med partners och lösningar som passar nästan alla behov är de saker som gör plattformen till en stor tillgång för Natoris framgång.”

Colin Talbot, DIGITAL MARKNADSCHEF, NATORI