GROSSIST-E-HANDEL

Ledande funktioner, bättre shoppingupplevelser

Förbättra sökmotoroptimeringen och kundupplevelsen för alla dina kundsegment med hjälp av inbyggda grossistfunktioner på både kund- och serversidan.

Tatine Svart
Berlin Förpackningar Svart

Hantering av grossistkanaler utan krångel

Samma upplevelse på både kund- och serversidan.

Samla dina parti- och detaljhandelskanaler på en och samma webbplats och server. Använd en BigCommerce-landningssida för att hitta nya grossistkunder, och anpassa din webbplats till deras produkt- och prisbehov när de loggar in.

Automatisk hantering av kundgrupper.

Tilldela grossistkunder till unika kundgrupper och anpassa automatiskt deras upplevelse av webbplatsen med t.ex. unika priser och produkter, ombeställning och godkännandeförlopp.

Inbyggda funktioner för kundanpassade prislistor.

Anpassa priser och rabatter ända ner till enskilda SKU:er för varje individuell kund med BigCommerces inbyggda prislista. Du kan enkelt tilldela nya prislistor till olika kundgrupper eller till enskilda grossisters konton.

Vill du veta hur vi kan hjälpa just ditt företag?

Våra sälj- och supportteam kan nås via telefon, livechatt och e-post.

B2B Edition vann 24 av 24 medaljer på Paradigm B2B Combine 2023.

Körklara nyckelfunktioner

Grossistkunder shoppar inte på samma sätt som detaljhandelskunder. Grossistkunder beställer större partier och har andra godkännandeprocesser som kräver särskilda betalningsalternativ och webbplatsupplevelser – vår plattform har stöd för båda.

Enklare segmentering

Facetterad sökfunktion som bygger på Elasticsearch, inklusive stöd för anpassade fält för förfinad sökning.

Partihandelsspecifika betalningslösningar

Inbyggd CSR-genererad offerthantering och bulkprissättning ända ner till SKU-nivå för varje enskild kund och kundgrupp utan begränsningar.

Mer än vad du behöver för tillfället? Börja med BigCommerce Essentials.