Innovativa kundupplevelser som passar alla

Kontakta en expert
Stock photo food beverage ice cream generic

Kund i fokus: Di Bruno Bros. skapar en onlineupplevelse som lever upp till det ikoniska varumärket.

Rätt ingredienser för att lyckas

Du kan anpassa din webbplats hur mycket du vill. Integrera den med de system som du redan använder för leverans av e-handelsupplevelser utan att behöva tumma på hastigheten, säkerheten eller skalbarheten.

Leverera de upplevelser som dina kunder kräver.

Webbplatsupplevelsen är en viktig del av din affärsstrategi – oavsett om webbplatsen har skapats med Bloomreach, Drupal, React eller är specialbyggd. Det är därför som vi samarbetar med de bästa byråerna och utvecklarna för att bygga integrationer och API:er för handelsupplevelser utan kompromisser.

Slå ihop försäljning, lager och redovisning för dina verksamheter online och offline.

Nu behöver du inte längre manuellt lägga ihop data från dina olika försäljningskanaler för att få en övergripande bild av din verksamhet. Istället kan du använda en av BigCommerces kassapartner för att automatiskt synkronisera försäljning, lager och intäkter från dina fysiska butiker till backend.

Frakta smartare.

Du får åtkomst till branschens lägsta fraktavgifter från globala transportörer, avancerade fraktregler inklusive hantering av LTL-frakt, och tredjepartsleverantörer av logistiklösningar med många lager – allt genom BigCommerce förbyggda integrationer och samarbeten.

Bättre betalningsmarginaler.

Du får åtkomst till SaaS-e-handelns lägsta förhandsförhandlade kreditkortsavgifter. Dessutom kan du utnyttja problemfria och konkurrenskraftiga kortavgifter med PayPal som drivs av Braintree. Genom Braintree kan du även aktivera Apple Pay och Google Pay.

International collage storefront inventory analytics ice cream ben jerrys
Bc photo person posing A generic

Vill du veta hur vi kan hjälpa just ditt företag?

Våra sälj- och supportteam kan nås via telefon, livechatt och e-post.

Kontakt USA

Bli fri så att du kan fokusera på det viktigaste

"Tack vare att det är så enkelt att integrera verktyg såsom MailChimp, Zapier och Justuno med BigCommerce kan vår verksamhet fortsätta att fungera effektivt vilket i sin tur ger oss mer tid och energi att fokusera på nya initiativ."

RICHARD KELSEYÄGARE, BEER CARTEL
Merchant product 3 pack beer cans beer cartel

Mer än vad du behöver för tillfället? Börja med BigCommerce Essentials.

Få det Essentials