Optimerad e-handel för partihandlare och tillverkare

Kund i fokus: Berlin Packaging skapar anpassningar för B2B-kunder på BigCommerce som sparar både tid och pengar.

E-handel som håller jämna steg med resurssnål drift och moderna köpare

De katalogstorlekar, facetterade sökningar och API-integrationer som behövs för en modern B2B-shoppingupplevelse online.

Erbjud kundupplevelser som sticker ut.

Köpare inom tillverkning är inte som vanliga konsumenter. Trots det lever den traditionella köpupplevelsen inom B2B inte upp till moderna köpares förväntningar. Med BigCommerce får ditt team möjlighet att skapa fina webbplatser för stora kataloger där kunder och prissättningar kan segmenteras ända ner till SKU-nivå.

Åtgärda ineffektiva e-inköpsprocesser.

Kombinera BigCommerce med ditt system för hantering av produktinformation och länka samman exakt produktdata från alla e-inköpssystem.

Du kan känna dig trygg med säkerhet i flera skikt.

Flera skikt av säkerhet i företagsklass som skyddar ditt företag mot obehörig åtkomst och skadliga attacker med marknadens bästa drifttid, utomordentligt DDoS-skydd och PCI-efterlevnad på nivå I.

Få en smidig drift.

Höj dig över de vanliga driftsutmaningarna genom att dra nytta av automatiserad kund- och prissegmentering, inköpsordrar och nettobetalningsvillkor, användarroller samt integrationer med större ERP-, OMS-, PIM- och CRM-system.

Vill du veta hur vi kan hjälpa just ditt företag?

Våra sälj- och supportteam kan nås via telefon, livechatt och e-post.

B2B Edition vann 24 av 24 medaljer på Paradigm B2B Combine 2023.

2 696 % fler leads från webben

"Ett öppet API och användning av anpassade fält som gör BigCommerce extremt flexibelt, och plattformen kan göra i stort sett vad du vill."

Chris Hiller GENERAL MANAGER, BERLIN PACKAGING

Mer än vad du behöver för tillfället? Börja med BigCommerce Essentials.