Moderniserad e-handel för B2B

Upplev anpassningsbar och framtidssäker teknik som är framtagen för att fungera tillsammans med dina befintliga verktyg.

Kontakta en expert
Stock photo shipping container generic

B2B-e-handelns tillstånd: Trendrapport - insikter om det aktuella läget för B2B-industrin och viktiga trender.

Läst nu

Nya förväntningar. Nya möjligheter. Dags för en ny strategi.

En ny era för tillverkning och distribution har börjat.

Se till att moderna kundkrav uppfylls nu.

Traditionella B2B-köp är inte i närheten av vad moderna B2B-köpare förväntar sig. Med BigCommerce får ditt team möjlighet att skapa snygga webbplatser för stora kataloger där kunder och prissättningen kan segmenteras och specificeras ända ner till SKU-nivå.

Fler funktioner. Färre ursäkter.

Skapa en bättre e-handelsupplevelse för B2B genom att dra nytta av automatiserad kund- och prissegmentering, punchout, inköpsordrar och nettobetalningsvillkor, användarroller samt integrationer med större ERP-, OMS- och CRM-system.

Exceptionella tjänster. Bevisat resultat.

Det är ditt B2B-företags kundservice som gjort er till nyckelaktörer i branschen. Det är exakt samma sak för oss på BigCommerce. Du kan luta dig mot vår bevisade tekniska och strategiska kontohanteringsexpertis för att lösa dina allra tuffaste e-handelshinder.

International collage catalog transfer person generic
Bc photo person posing A generic

Vill du veta hur vi kan hjälpa just ditt företag?

Våra sälj- och supportteam kan nås via telefon, livechatt och e-post.

Contact USA

Modern e-handelsteknik som fungerar tillsammans med befintliga system

ERP, OMS, PIM eller CRM – inga problem. Oavsett vilka befintliga affärsverktyg och vilken teknik ni använder i dag kan BigCommerce integreras via förbyggda enklicksintegrationer eller anpassa er automatisering med våra API:er.

Stock photo people shipping warehouse generic

Avancerad B2B-vänlig frakt

Sänk kostnaderna genom att skapa anpassade fraktavgifter för dina B2B-kunder genom vår inbyggda integration med ShipperHQ – den ledande motorn för fraktprisregler.

Automatisk synkronisering av data med tredje part

90 % av all data på BigCommerce-plattformen kan nås genom API:er. Den klarar 400 API-anrop per sekund och du kan synkronisera din data med valfritt tredjepartsverktyg i ditt ekosystem.

Skapa en smidig kundupplevelse

Använd förbyggda enklicksverktyg såsom direktgenerering av offerter, användarbehörigheter och ombeställning för en förstklassig B2B-kundupplevelse.

Differentiera din shoppingupplevelse online för B2B

B2B-köparna har kommit att förvänta sig att e-handeln liknar den för konsumenter. BigCommerce e-handelsplattform för B2B utrustar dig med kraftfulla funktioner så att du problemfritt kan uppfylla och överträffa dina köpares förväntningar.

Illustration pointer generic

Avancerad sökning och punchout

Facetterad sökfunktion skapad utifrån Elasticsearch med stöd för anpassade fält för förfinad sökning. Vi samarbetar också med Klevu och punchout-verktyg såsom PunchOut2Go.

Illustration dollar generic

Offerthantering och bulkpriser

Inbyggd CSR-genererad offerthantering och bulkprissättning ända ner till SKU-nivå för varje enskild kund och kundgrupp utan begränsningar.

Illustration credit card generic

Inköpsorder och kreditgodkännande

Erbjud godkända kunder att betala med inköpsorder och aktivera en bred uppsättning flexibla betalningsmetoder och kreditkortsgodkännanden.

Skydd som går att lita på

Flera skikt av säkerhet i företagsklass som skyddar din verksamhet mot obehörig åtkomst och skadliga attacker, med stöd av största möjliga aktiva tid, ledande DDoS-skydd och PCI-efterlevnad av branschstandard.

99,99 % oavbruten drift

BigCommerce Enterprise har bland de bästa siffrorna för aktiv tid i branschen – över 99,99 %. Vi erbjuder också SLA som tillval för extra trygghet och säkerhet.

Säkerhet i företagsklass

Vår e-handelslösning för B2B bygger på en robust säkerhetsstrategi med flera skikt. Det är därför som Sitewide HTTPS och PCI-efterlevnad är tillgängliga direkt, med alternativ för kostnadsfri och avancerad SSL till hands.

International collage storefront security caseys

"Det känns tryggt att veta att vi inte behöver hålla utkik efter om servrarna blir attackerade. BigCommerce gör det åt oss."

Headshot merchant ben johnson caseys distributing
Ben JohnsonDriftschef
International ui element multi store product headphones skullcandy

Förstklassiga teknikpartner för B2B

Låt din e-handelswebbplats för B2B uppnå sin fulla potential med applikationer och integrationer i världsklass från våra teknikpartner inom programvara för B2B. BigCommerce är den föredragna plattformen för ledande utvecklare av e-handelsmallar och appar.

  • Integrationer med ERP, CRM och PIM
  • Kundgrupper och dynamisk segmentering
  • Inköpsorder och bulkbeställning
  • Multi-Storefront och flera kataloger

Sälj direkt till konsumenter med BigCommerce

De digitala innovationerna som du behöver för att leva upp till den moderna konsumentens förväntningar i den snabba och konkurrensfyllda e-handelsbranschen för B2C. Allt i en enda lösning.

Konkurrera med DNVB-företag

Konkurrensen från de digitalt infödda uppstartsvarumärkena blir allt hårdare, och äldre varumärken söker sig till BigCommerce för att kunna sälja direkt till sina kunder och ta tillbaka kontrollen över sin merchandising och sina produktbudskap.

Få kontroll över dina kundrelationer

Utvidga din marknad genom att utnyttja BigCommerces starka e-handelsfunktioner för B2C. Du har kontroll över kundrelationen och kan utveckla personliga kundupplevelser och bygga långsiktig lojalitet – allt på en och samma plattform.

International collage catalog transfer analytics product earrings dress natori

"Förr förlitade vi oss på grossisterna för en stor del av vår marknadsföring, men genom att börja vända oss direkt till konsumenterna har vi fått möjlighet att dela vår varumärkesberättelse med kunder på vår egen webbplats och på vårt eget sätt."

Headshot merchant heidi maund natori
Heidi MaundE-handelsdirektör
Bc photo people collaborate office A generic

B2B-byråer på din sida.

Designa och skapa en fin butik, få bättre marknadsföringsresultat och gör B2B-driften enklare. BigCommerces partnerbyråer bidrar med certifierad expertis för att ta ditt företag till nästa nivå.

"Vi har samarbetat med BigCommerce-partnern Intuit Solutions. De lägger ett skal över BigCommerces ensideskassa och ordnar om all information. Nu finns det tre kolumner på kassasidan. Man behöver inte skrolla alls. Det är prydligt och utan störande moment för kunden. Vi kan också använda vårt eget varumärke och mer- eller korsförsälja efter behov. Det har verkligen fungerat bra."

Headshot merchant david berlach bohemian traders
David BerlachMedägare/meddirektör

"Vi är ett ganska komplicerat B2B-företag och behövde, t.ex. specialiserade egenskaper för artiklar, anpassade indata, ett gränssnitt mot vår befintliga ERP och möjlighet till anpassad frakt och hantering för våra kunder. Det var ingen lätt uppgift. Men American Eagle fick oss att tro på oss själva och vi lyckades förverkliga vår vision."

Headshot merchant chris hiller berlin packaging
Chris HillerVD

Mer än vad du behöver för tillfället? Börja med BigCommerce Essentials.

Få det Essentials