Headless Commerce

Headless e-handel – utan bekymmer

Skapa differentierade shoppingupplevelser överallt med en stark handelsmotor på serversidan.

Allt du behöver veta om Headless.

Louise Kennedy Black
Larq Svart 210119 105259
Burrow Svart
Carluccios Svart 210119 105232

Nästa generations handel är här

Ta gränssnitt och kundupplevelse till en helt ny nivå.

Headless Commerce hjälper dig överallt där du behöver handelsfunktioner. Tillhandahåll API-drivna upplevelser genom CMS, DXP, appar, enheter eller anpassade klientdelar – BigCommerce står för handelsmotorn.

Driv flera butiker på flera plattformar.

Med BigCommerce är presentationsskiktet fristående från handelsmotorn. Det betyder att du kan driva flera butiker samtidigt och använda olika lösningar för klientdelen – allt från ett och samma BigCommerce-konto.

Bygg vidare på sofistikerade API:er.

Med våra kraftfulla API:er kan du skapa handelsupplevelser även på andra plattformar. Kärnkomponenterna i vår SaaS-plattform är öppna för tillägg och anslutning till andra miljöer så att du kan arbeta mer effektivt med färre flaskhalsar.

Vill du veta hur vi kan hjälpa just ditt företag?

Våra sälj- och supportteam kan nås via telefon, livechatt och e-post.

Ett helt nytt sätt att kombinera innehåll med handel

Moderna konsumenter vill ha köpupplevelser som sträcker sig bortom rena transaktioner. Det är något som du måste ta hänsyn till om du vill vinna deras lojalitet och gå med vinst. Innehåll – skrivet, filmat, inspelat och allt däremellan – är nyckeln. Vårt handelsverktyg kopplas till din upplevelse så att kunden får en smidig kassaupplevelse och ditt företag slipper oroa sig för säkerheten.

Innehåll och anpassning

Stöd för allt från extremt anpassade react.js eller Angular-webbplatser till CMS – även de mest komplicerade handelsbehov kan integreras med din snyggaste design. Du behöver inte kompromissa med innehållet för att kunna kombinera det med agil och flexibel e-handel.

Upplevelser och shopping

Känns kundupplevelsen personlig? Är gränssnittet helt färdigt? Bra. Utnyttja våra API:er för att sömlöst integrera handelsfunktioner i de system och upplevelser som du har byggt för dina shoppare. Du står för innehållet. Vi ger dig en robust e-handelsmotor som är byggd för att växa med dig.

Skalbarhet och enkelhet

Sälj smidigare online med lägre IT-omkostnader på en modern och öppen SaaS-plattform. Sälj över flera webbplatser, enheter, appar och sociala kanaler, och hantera allt på ett ställe. Genom våra kanal-API:er kan du hantera allt via en och samma kontrollpanel.

Den kundupplevelse du vill ha – var du än behöver den.

Ditt val av klientdel (CMS, PWA eller egenbygge) spelar stor roll för din affärsstrategi. I slutänden måste den e-handelsteknik som du väljer att installera klara en viktig sak: den måste fungera så som du vill. Det är därför som vi har samarbetat med de största byråerna, utvecklarna och teknikföretagen om att bygga integrationer och API:er för Headless-tillämpningar utan kompromisser. Finns ditt val inte med på listan? Inga problem – hör av dig till vårt team så kan vi prata om det.

BigCommerce för WordPress

Expandera på WordPress och låt BigCommerce frigöra serverresurser genom att lägga handelsfunktionerna i backend-systemet. Vårt plugin-program ger dig Headless Commerce i ett enda smidigt, skalbart och öppet paket för WordPress-användare.

BigCommerce för Drupal

Bygg innehållsrika och säkra kundupplevelser med Drupal på kundsidan och BigCommerce på serversidan. Vår modul är enkel att hantera och utformad för att uppfylla ditt företags alla handelsbehov.

BigCommerce för Bloomreach

Få tillgång till Bloomreachs öppna CMS-system med sök- och merchandising-verktyg som bygger på AI, samtidigt som du drar nytta av BigCommerce-motorn i backend-systemet.

BigCommerce för Adobe Experience Manager

Skapa personliga digitala upplevelser i många kanaler genom att förena Adobe Experience Managers uppslukande webbplatser med våra robusta handelsfunktioner.

BigCommerce för Sitecore

Bygg helt anpassade digitala upplevelser med vårt plugin-program för tillägg. BigCommerce för Sitecore undanröjer hindren för att uppfylla dina affärsbehov med stor interoperabilitet, säkerhet och flexibilitet.

Deity Falcon för BigCommerce

Leverera engagerande, appliknande upplevelser på alla enheter med Deity Falcon för BigCommerce. Deity Falcon är den första direkta PWA-klientdelen (Progressive Web Apps) som är tillgänglig på BigCommerce-plattformen.

Kassasäkerhet i företagsklass

Flera skikt av säkerhet i företagsklass skyddar din kassa mot obehörig åtkomst eller skadliga attacker med marknadens bästa drifttid, utomordentligt DDoS-skydd och PCI-efterlevnad av branschstandard.

99,99 % oavbruten drift

Vår värdplattform för e-handel har en genomsnittlig oavbruten drifttid på mer än 99,99 %. Vi erbjuder också SLA-avtal som tillval för extra trygghet och säkerhet.

Skydd för dina kunder, sinnesro för dig

Vår e-handelskassa bygger på en metod med flera skikt som ger robust säkerhet i företagsklass – och vi tar på oss PCI-efterlevnaden så att du och dina kunder kan känna er trygga.

”Med BigCommerce kan vi känna oss säkra på att vi är PCI-kompatibla dygnet runt alla dagar. Jag saknar ord för hur mycket jag uppskattar att inte behöva oroa mig det minsta för efterlevnaden.”

Rick Culleton VD

Vi sätter en ny standard för mångsidighet bland SaaS-plattformar för e-handel

Bygg ut utan att tappa fart

Vi klarar allt från den enklaste till den mest komplexa katalogen du kan tänka dig. BigCommerce hanterat upp till 600 SKU:er per produkt. Räkna med enhetlighet och stabilitet även vid stora ordervolymer eller trafiktoppar – den genomsnittliga drifttiden ligger på branschledande 99,99 %.

Få mer för pengarna

Bättre integrerade e-handelsfunktioner, support dygnet runt, inga transaktionsavgifter och kortare ledtider. Kom igång snabbare med att sälja och känn dig trygg i vetskapen om att du har den e-handelsplattform som ger lägst total ägandekostnad.

Nå ut till fler kunder

BigCommerce hjälper dig att få fler shoppare till din webbplats med allt från bästa SEO till försäljning i alla kanaler. Vi har inbyggda integrationer med världens största marknadsplatser, däribland Google Shopping, Facebook och Instagram, och erbjuder fler än 65 globala betalningsportaler.

Mer än vad du behöver för tillfället? Börja med BigCommerce Essentials.