global e-handel

Lokala e-handelsupplevelser för dina globala kunder

Utöka din närvaro på marknader i globala regioner med översatt webbplatsinnehåll samt lokala valutor och kanaler.

Kund i fokus: LARQ:s globala expansionsstrategi

Larq Svart 210119 105259
Scooter Hut Svart
Skullcandy Svart
Incy Interiors Svart

Expandera er globala närvaro med ett enda verktyg

Med BigCommerce Multi-Storefront-teknik kan ni dra nytta av lokaliserat innehåll, kataloger och valutor för att öka er försäljning, öka varumärkeslojaliteten och få en större del av marknaden.

Lokalt anpassat innehåll och konverteringsverktyg.

Du kan använda vårt Stencil-ramverk eller det CMS-system du föredrar till att skapa en unik upplevelse på webbplatsen. Därefter kan du publicera översatt innehåll till rätt geografiska områden och ge de lokala säljteamen regionsspecifika verktyg för tillväxt och konvertering.

Lokala valuta- och betalningsalternativ.

Välj bland globala betalningsleverantörer såsom PayPal, Adyen och Stripe för åtkomst till olika betalningsmetoder såsom iDEAL, SEPA, Amazon Pay med fler. Alla har stöd för flera valutor och efterlever de senaste säkerhetskraven 3DS2.0.

Lokala kataloger och priser.

Anpassa produktkataloger, priser och kampanjer efter dina målregioner – den strategi som fungerar på hemmaplan fungerar inte alltid lika bra i resten av världen.

"BigCommerce-teamet hjälpte oss att skapa en integrerad strategi för internationell försäljning samt att installera och ansluta till ett effektivt lagerhanteringssystem från en tredje part. BigCommerce är anledningen till att vi kunde expandera internationellt."

Trent Disney, chef för e-handel

Vill du veta hur vi kan hjälpa just ditt företag?

Våra sälj- och supportteam kan nås via telefon, livechatt och e-post.

API:er som löser dina problem med dataorkestrering

Koppla BigCommerce till din befintliga teknikuppsättning för ett automatiskt dataflöde och enklare hantering av flera webbplatser. Du kan också skapa anpassade handelsupplevelser för regionala kunder utan att överbelasta ditt team.

API för katalog

Utnyttja ett system för produktinformationshantering (PIM) till att publicera översatta produktbeskrivningar på flera olika webbplatser samtidigt.

Skyltfönster-API

Dra nytta av en Headless Commerce-strategi för att kunna använda den CMS-frontend du önskar och spåra bakåt till en enda BigCommerce-kassa – med PCI-efterlevnad på köpet.

Kassa-API

Anpassa BigCommerce-kassan så att den uppfyller internationella kunders behov och förväntningar. Vår kassa-SKD ger dig ett försprång.

"Skullcandy kunde ladda upp alla sina produkter på en och samma gång – i stället för sju gånger till sina sju onlinebutiker – och därefter fördela dem efter behov baserat på de olika internationella platsernas produktkataloger."

Jenny Buchar, chef för Digital Experience & Operations

BigCommerce och våra samarbetspartner växer tillsammans med dig

BigCommerce arbetar globalt för att ge stöd till våra kunder i Europa och APAC, och ansluta dem till förstklassiga lokala teknikpartners.

  • Anslut till lokala leverantörer och automatisera momsen
  • Hantera och visa butiken på det språk du önskar
  • Anslut till ledande betalningsleverantörer över hela världen
  • Arbeta med våra företagsservicemedlemmar lokalt i din region
Bc Photo människor samarbetar Office 5 generisk

Regionala handelsexperter finns till hands.

Vad som är en effektiv detaljhandelsstrategi kan variera beroende på var dina kunder befinner sig geografiskt. BigCommerces globala byråpartner ger dig åtkomst till expertis på plats.

"Vi hjälpte Hisense att uppnå en betydande skala och lanserade deras webbplats på en månad. De startade sin B2C-verksamhet som de sedan utvidgade till Amazon, eBay, NewEgg och Walmart. Vi kan ta en webbplats från koncept till lansering på fyra veckor – det är 50 % snabbare. Med andra plattformar spenderade vi mycket mer tid på att konfigurera webbplatsen."

Jessica Lago, chef för marknadsföring & Partnerskap

Projektledningsexpertis för dina största initiativ

Lanseringstjänster

BigCommerce har proffs på projektledning och e-handel som kan hjälpa dig att leverera i tid tack vare vår direkta anknytning till BigCommerce produktteam världen över. Vår expertis bidrar till att minimera friktion och hjälpa dig att komma ut på marknaden snabbare med hjälp av tjänster för lösningsarkitektur, datamigrering och projektledning för implementering.

Framgångstjänster

Du kan luta dig mot vår tekniska och strategiska kontohantering för att lösa dina tuffaste e-handelsutmaningar. BigCommerce erbjuder kontohantering för stora företag, teknisk kontohantering och utbildningstjänster – du får personliga förespråkare som stöder dina dagliga framgångar.

Mer än vad du behöver för tillfället? Börja med BigCommerce Essentials.