Omnikanallösning

E-handel i många kanaler som ger konvertering, överallt där dina kunder handlar

Kunderna handlar numera på fler ställen än någonsin. Få in ditt varumärke i deras flöden vid alla beröringspunkter utan extra utvecklingsarbete.

Kelty Svart
Cutter Buck Svart
Ölkartell Svart

Dina produkter i centrum – oavsett kanal

Med förbyggda integrationer för Facebook, Instagram och Google Shopping kan du sälja där det spelar roll – från en och samma instrumentpanel.

Integrera med nya kanaler när de lanseras.

BigCommerce har nära samarbeten med Facebook, Google, PayPal med flera för att se till att våra kunder tidigt får åtkomst till nya försäljningsfunktioner i alla kanaler.

Synkronisera lagret och undvik överförsäljning – oavsett var försäljningen sker.

Överförsäljning av lager leder till stora leveransförseningar och urholkar varumärkeslojaliteten. Alla flerkanaliga integrationer bygger på BigCommerce katalog-API. Lagret synkroniseras från tredjepartskanaler till backend, och därefter vidare till din ERP eller teknikuppsättning efter behov.

Slå ihop försäljning, lager och redovisning för dina verksamheter online och offline.

Nu behöver du inte längre manuellt lägga ihop data från dina olika försäljningskanaler för att få en övergripande bild av din verksamhet. Istället kan du använda en av BigCommerces kassapartner för att automatiskt synkronisera försäljning, lager och intäkter från dina fysiska butiker till backend.

Vill du veta hur vi kan hjälpa just ditt företag?

Våra sälj- och supportteam kan nås via telefon, livechatt och e-post.

Ett centralt nav för kanalhantering

Koppla ditt lager till marknadsplatser online, sociala medier och valfria kassalösningar med BigCommerces kanalhanterare. Det krävs endast ett par klick för att lägga till en ny kanal eller ansluta en befintlig.

Sälj på marknadsplatser

Nå ut med dina produkter till miljontals shoppare genom att lista dem på marknadsplatser med mycket trafik såsom Amazon och eBay.

Sälj i sociala medier

Shoppare kan upptäcka och köpa dina produkter på några av världens mest populära sociala medieplattformar såsom Facebook och Instagram.

Sälj personligen

Håll ditt lager automatiskt uppdaterat genom att ansluta ditt kassasystem.

Ta dina flerkanaliga produktnoteringar till nästa nivå

BigCommerce har hundratals teknikpartner med förbyggda applikationer och integrationer som du kan använda för att bättre organisera, optimera, annonsera och mäta dina flerkanaliga noteringar.

  • Synkronisera lagret mellan olika noteringar
  • Automatisera pixelplaceringen och spåra avkastningen på dina utgifter
  • Möjliggör orderuppfyllelse på flera platser med hjälp av kassasystem (POS)
  • Utvidga till noteringar i nya kanaler
Bc Photo människor samarbetar Office 5 generisk

Digitala byråer på din sida

Skapa och utöka din sökmotormarknadsföring och dina betalda sociala kampanjer i samarbete med ledande experter för att få dina nya försäljningskanaler att växa snabbt eller utbilda ditt internteam. BigCommerce samarbetar med digitala byråer som ger dig den certifierade expertis som behövs för att dina nya kanaler ska bli vinstdrivande.

”Vi hjälpte Hisense att uppnå en betydande skala och lanserade deras webbplats på en månad. De startade sin B2C-verksamhet som de sedan utvidgade till Amazon, eBay, NewEgg och Walmart. Vi kan ta en webbplats från koncept till lansering på fyra veckor – det är 50 % snabbare. Med andra plattformar spenderade vi mycket mer tid på att konfigurera webbplatsen.”

Jessica Lago. CHEF FÖR MARKNADSFÖRING OCH PARTNERSAMARBETEN

”Dessa förbyggda integrationerna gör underverk för våra kunder. För andra plattformar behövde vi skapa egna integrationer för vissa av de här produkterna.”

Kevin Harmon grundare OCH VD

Verkar det hela väldigt svårt? Vi kan hjälpa dig.

Lanseringstjänster

BigCommerce har proffs på projektledning och e-handel som kan hjälpa dig att leverera i tid tack vare vår direkta anknytning till BigCommerce produktteam världen över. Vår expertis bidrar till att minimera friktion och hjälpa dig att komma ut på marknaden snabbare med hjälp av tjänster för lösningsarkitektur, datamigrering och projektledning för implementering.

Framgångstjänster

Du kan luta dig mot vår tekniska och strategiska kontohantering för att lösa dina tuffaste e-handelsutmaningar. BigCommerce erbjuder kontohantering för stora företag, teknisk kontohantering och utbildningstjänster – du får personliga förespråkare som stöder dina dagliga framgångar.

Mer än vad du behöver för tillfället? Börja med BigCommerce Essentials.