E-handel i många kanaler som ger konvertering, överallt där dina kunder handlar

Kunderna handlar numera på fler ställen än någonsin. Få in ditt varumärke i deras flöden vid alla beröringspunkter utan extra utvecklingsarbete.

Begär en demo
International illustration multi channel circle gradient amazon ebay facebook google shop

Dina produkter i centrum – oavsett kanal

Med förbyggda integrationer för Facebook, Instagram och Google Shopping kan du sälja där det spelar roll – från en och samma instrumentpanel.

Integrera med nya kanaler när de lanseras.

BigCommerce har nära samarbeten med Facebook, Google, PayPal med flera för att se till att våra kunder tidigt får åtkomst till nya försäljningsfunktioner i alla kanaler.

Synkronisera lagret och undvik överförsäljning – oavsett var försäljningen sker.

Överförsäljning av lager leder till stora leveransförseningar och urholkar varumärkeslojaliteten. Alla flerkanaliga integrationer bygger på BigCommerce katalog-API. Lagret synkroniseras från tredjepartskanaler till backend, och därefter vidare till din ERP eller teknikuppsättning efter behov.

Slå ihop försäljning, lager och redovisning för dina verksamheter online och offline.

Nu behöver du inte längre manuellt lägga ihop data från dina olika försäljningskanaler för att få en övergripande bild av din verksamhet. Istället kan du använda en av BigCommerces kassapartner för att automatiskt synkronisera försäljning, lager och intäkter från dina fysiska butiker till backend.

International collage multi store product sleeping bag kelty
Bc photo person posing A generic

Vill du veta hur vi kan hjälpa just ditt företag?

Våra sälj- och supportteam kan nås via telefon, livechatt och e-post.

Kontakt USA

Ett centralt nav för kanalhantering

Koppla ditt lager till marknadsplatser online, sociala medier och valfria kassalösningar med BigCommerces kanalhanterare. Det krävs endast ett par klick för att lägga till en ny kanal eller ansluta en befintlig.

Illustration bar graph generic

Sälj på marknadsplatser

Nå ut med dina produkter till miljontals shoppare genom att lista dem på marknadsplatser med mycket trafik såsom Amazon och eBay.

Illustration speech bubble generic

Sälj i sociala medier

Shoppare kan upptäcka och köpa dina produkter på några av världens mest populära sociala medieplattformar såsom Facebook och Instagram.

Illustration gear head generic

Sälj personligen

Håll ditt lager automatiskt uppdaterat genom att ansluta ditt kassasystem.

International collage person wholesale generic

Ta dina flerkanaliga produktnoteringar till nästa nivå

BigCommerce har hundratals teknikpartner med förbyggda applikationer och integrationer som du kan använda för att bättre organisera, optimera, annonsera och mäta dina flerkanaliga noteringar.

  • Synkronisera lagret mellan olika noteringar
  • Automatisera pixelplaceringen och spåra avkastningen på dina utgifter
  • Möjliggör orderuppfyllelse på flera platser med hjälp av kassasystem (POS)
  • Utvidga till noteringar i nya kanaler
Bc photo people collaborate office A generic

Digitala byråer på din sida

Skapa och utöka din sökmotormarknadsföring och dina betalda sociala kampanjer i samarbete med ledande experter för att få dina nya försäljningskanaler att växa snabbt eller utbilda ditt internteam. BigCommerce samarbetar med digitala byråer som ger dig den certifierade expertis som behövs för att dina nya kanaler ska bli vinstdrivande.

"Vi hjälpte Hisense att uppnå en betydande skala och lanserade deras webbplats på en månad. De startade sin B2C-verksamhet som de sedan utvidgade till Amazon, eBay, NewEgg och Walmart. Vi kan ta en webbplats från koncept till lansering på fyra veckor – det är 50 % snabbare. Med andra plattformar spenderade vi mycket mer tid på att konfigurera webbplatsen."

Headshot partner jessica lago imedia
Jessica LagoChef för marknadsföring och partnersamarbeten

"Dessa förbyggda integrationerna gör underverk för våra kunder. För andra plattformar behövde vi skapa egna integrationer för vissa av de här produkterna."

Headshot partner kevin harmon brand labs
Kevin HarmonGrundare och VD

Verkar det hela väldigt svårt? Vi kan hjälpa dig.

CD882 multi channel 2x

Lanseringstjänster

BigCommerce har proffs på projektledning och e-handel som kan hjälpa dig att leverera i tid tack vare vår direkta anknytning till BigCommerce produktteam världen över. Vår expertis bidrar till att minimera friktion och hjälpa dig att komma ut på marknaden snabbare med hjälp av tjänster för lösningsarkitektur, datamigrering och projektledning för implementering.

Bc photo people collaborate office 4 generic

Framgångstjänster

Du kan luta dig mot vår tekniska och strategiska kontohantering för att lösa dina tuffaste e-handelsutmaningar. BigCommerce erbjuder kontohantering för stora företag, teknisk kontohantering och utbildningstjänster – du får personliga förespråkare som stöder dina dagliga framgångar.

Mer än vad du behöver för tillfället? Börja med BigCommerce Essentials.

Få det Essentials