Ditt val av betalningsleverantörer

Välj bland mer än 65 förintegrerade betalningslösningar online, som betjänar 230 länder och över 140 valutor.

De bästa betalningslösningarna, inga extra avgifter

Konfiguration med ett klick

Kom till din första försäljning snabbare genom att omedelbart acceptera större kreditkort, PayPal och Apple Pay med ett enda klick.

Mobiloptimerad

Omfamna mobila köpare med betalningslösningar online som gör det enkelt att köpa från handhållna enheter.

Gå internationellt

Stöd flera valutor och acceptera enkelt betalningar från köpare över hela världen.

Affirm Svart
Adyen svart
Amazon Pay svart
Apple Pay Svart
Auktorisera net Svart
Barclaycard Svart
Chase Svart
Checkout com svart
Cyber Source Vit
Pay Pal Svart
Stripe Svart

Ett betalningserbjudande som kan förbättra ditt företag

De funktioner och fördelar som erbjuds av vår branschledande uppsättning lösningar hjälper till att göra betalningar till en strategisk fördel för ditt företag.

Frihet från transaktionsavgifter

Shopify tar ut upp till 2% av försäljningen för att använda en betalningslösning från tredje part, men vi låter dig använda den lösning du väljer utan påföljder.

Optimerad för mobil

Varje betalningslösning online som vi integrerar är utformad för att fungera sömlöst i kassan, oavsett vilka enheter dina kunder använder. Effektivisera mobilkassan ytterligare med de senaste digitala plånböckerna.

Förintegrerad, helt kompatibel

Alla våra online-betalningslösningar är PCI-kompatibla och inbyggda direkt i vår plattform, så du behöver inte spendera tid, pengar eller ansträngning på att få dem igång eller certifierade.

Betalningsalternativ för att möta alla behov

Oavsett vad du vill få ut av din betalningslösning har vi leverantörer som hjälper dig.

Expandera globalt

BigCommerce erbjuder integrationer med ledande leverantörer som driver onlinebetalningar i mer än 95 länder.

Erbjud lokala betalningsalternativ

Vi har integrerat med Adyen så att du kan acceptera fler lokala betalningsmetoder runt om i världen.

Ge finansieringsalternativ

Ge dina kunder mer köpkraft och hjälp till att öka ditt genomsnittliga ordervärde utan att ta på sig kreditrisker.

* Prissättningsvillkor: BigCommerce stöder ett brett utbud av betalning sleverantörer. Här är detaljerna och dina nästa steg för att kvalificera dig för priset PayPal powered by Braintree.

Den administrativa avgiften för betal- och kreditkort börjar på 2,59 % + 0,49 USD per transaktion för alla BigCommerce-planer. Du hittar prissättningen för varje plan här. Baserat på den plan du väljer eller uppgraderas till kan du vara berättigad till planens publicerade bearbetningsavgifter. För att vara behörig måste du vara ett USA-baserat företag. Därefter,

(1) Om du är en ny BigCommerce-handlare som använder en testversion av PayPal som drivs av Braintree-konto måste du välja en kvalificerad BigCommerce-plan (Plus, Pro eller Enterprise). Gå till ditt BigCommerce-konto kundområde och acceptera villkoren för den valda BigCommerce-planen och upprätta ett faktureringsavtal. Du kommer då att debiteras den första månadens avgift för din BigCommerce-plan och du kommer att bli berättigad att ansöka om de förhandlade betalningshanteringsavgifterna med PayPal som drivs av Braintree. Om du är en befintlig BigCommerce-handlare som redan har en Plus-, Pro- eller Enterprise-plan behöver du inte slutföra det här steget.

(2) Från området Betalningsinställningar för BigCommerce-kontot, fyll i och skicka in PayPal-programmet som drivs av Braintree för att uppgradera från en testversion till ett fullständigt konto. Ytterligare information kan begäras från PayPal powered by Braintree-teamet under processen att granska din ansökan.

(3) 2 till 3 arbetsdagar efter ditt godkännande* för ett PayPal-konto som drivs av Braintree, kommer du att få ett prisavtal via e-post för att signera digitalt. Vi föreslår att du lägger till echosign@echosign.com i din vitlista för e-post för att minska risken för att den hamnar i din skräppostmapp. Följ instruktionerna i e-postmeddelandet om hur du undertecknar och returnerar kontraktet.

(4) Ditt konto kommer sedan att uppdateras för att återspegla den nya kursen, och du kommer att få ett meddelande via e-post med den uppdaterade kursen, vilket kan ta upp till 10 arbetsdagar. Din nya kurs gäller endast transaktioner efter datumet i ditt e-postmeddelande. Med jämna mellanrum granskar Braintree sina kundkonton för att se till att dess tjänster och priser passar din kontoaktivitet. Braintree förbehåller sig rätten att ändra sina avgifter när som helst, med förbehåll för en trettio (30) dagars uppsägningstid till dig innan de nya avgifterna träder i kraft.** Drivs av Adyen