Våra ledare

I takt med att BigCommerce växer globalt ökar även djupet och bredden på ledningsnivån. Våra chefer har erfarenhet av utveckla företag såsom PayPal, HomeAway och Twitter. De har stöd av en styrelse som består av framstående företagsledare som förstår att det krävs ett orubbligt engagemang gentemot sina kunder för att kunna skapa ett fantastiskt företag.

Erfarna chefer

 • BB-Headshot

  Brent Bellm

  Chief Executive Officer

  Brent är Chief Executive Officer (VD) på BigCommerce. Under sina 20 år inom detaljhandel och e-handel har Brent haft en rad olika befattningar på ledningsnivå och har med framgång utvecklat branschledande företag såsom HomeAway och PayPal.

 • bc-photo-employee-daniel-lentz

  Daniel Lentz

  Chief Financial Officer

  Daniel är Senior Vice President of Finance and Investors Relations (direktör för ekonomi och investerarrelationer) på BigCommerce. Han har 20 års erfarenhet av att vägleda branschledare som Dell, Procter & Gamble och RetailMeNot inom ekonomi och driftsfrågor.

 • Travis Hess

  Travis Hess

  Vd

  Travis blev vd för BigCommerce i maj 2024. Travis har mer än 15 års erfarenhet av att arbeta i företagsledningar för ledande handelsbyråer och konsultföretag, däribland Accenture. Han leder BigCommerces go-to-market-strategi för att driva tillväxt och lönsamhet.

 • BC AboutUs-Headshot06 Klein CD610@2x

  Russell Klein

  Chief Commercial Officer

  Russell är Chief Commercial Officer (marknadschef) på BigCommerce. Han har över 20 års erfarenhet av företagsledning inom M&A, investering, joint ventures samt affärs- och företagsutveckling.

 • Ben Sumrall Square

  Ben Sumrall

  Chief Operating Officer

  Ben är Chief Operating Officer (driftschef) på BigCommerce. Han har över 20 års erfarenhet av ledande befattningar inom drift och ekonomi på mångmiljardföretag såsom Amazon och Dell.

 • LE-Headshot.png

  Lisa Eggerton

  Chief Marketing Officer

  Lisa är Chief Marketing Officer (marknadsföringschef) på BigCommerce. Hon har över 20 års erfarenhet av att skala upp företag med hög tillväxt med ett särskilt fokus på SaaS för företag. Hon har haft flera ledande befattningar och ansvarat för att fastställa företagsvisioner och företagsstrategier, driva affärsresultat med organisk tillväxt, global expansion och M&A samt hantering av bolagsavyttring.

 • BC AboutUs-Headshot05 4807 SJ@2x

  Brian Dhatt

  Teknologichef, BigCommerce President, Feedonomics

  Brian är Chief Technology Officer på BigCommerce och VD för Feedonomics. Innan BigCommerce arbetade han som CTO på Borderfree, där han ledde alla aspekter av produkt och teknik, och hade tidigare ledande befattningar på Jetsetter, Gilt City och Best Buy.

 • Rosie-Rivel-photo

  Rosie Rivel

  Chief Information Officer

  Rosie är Chief Information Officer för BigCommerce. Hon har över 25 års erfarenhet som verkställande inom IT-branschen, inklusive seniorroller på Kelly Services, Delphi Medical och Delloitte Consulting.

 • Hubert-Headshot-Square

  Hubert Ban

  Chief Accounting Officer

  Hubert är BigCommerces ekonomichef. Han har över 20 års erfarenhet av redovisnings- och rapporteringsroller hos börsnoterade företag och Big 4-revisionsföretag.

 • Chuck-Headshot-Square

  Chuck Cassidy

  Chefsjurist

  Chuck är chefsjurist för BigCommerce. Han har varit hos BigCommerce sedan 2017 och har varit ansvarig för juridisk hantering av många affärsenheter och strategiska prioriteringar i organisationen. Han har bred erfarenhet av att representera mjukvaru- och teknikföretag under tillväxtstadiet och har tidigare praktiserat företags- och transaktionsrätt på Vinson & Elkins, L.L.P.

 • Troy-Cox

  Troy Cox

  Chief Product Officer

  Troy är Chief Product Officer på BigCommerce. Han har mer än 20 års erfarenhet av produkt- och teknikledarskap i både nystartade och etablerade offentliga företag, inklusive Microsoft.

 • Dan Holden

  Dan Holden

  Chief Information Security Officer

  Dan är Chief Information Security Officer på BigCommerce. Han har över 25 års erfarenhet från branscherna IT och cybersäkerhet. Innan har började arbeta på BigCommerce hade Dan flera ledande befattningar på företag som Home Depot, Retail & Hospitality ISAC, Arbor Networks och TippingPoint.

 • Becky Logan

  Becky Logan

  Senior Vice President of People

  Becky är Senior Vice President of People på BigCommerce och är ansvarig för företagets globala talanghantering, HR-verksamhet samt funktionerna för kultur och personalupplevelse. Hon har över 20 års erfarenhet inom HR på företag inom teknik samt hotell och restaurang.

Rådgivare i världsklass

 • BOD-SatishMalhotra

  Satish Malhotra

  The Container Store

 • BOD-SallyGilligan

  Sally Gilligan

  Gap Inc.

 • BC AboutUs-Headshot19 4807 SJ@2x

  Larry Bohn

  General Catalyst

 • BC AboutUs-Headshot25 4807 SJ@2x

  Jeff Richards

  GGV Captial

 • BC AboutUs-Headshot24 4807 SJ@2x

  Don Clarke

  Plex Systems, Inc.

 • headshot-ellen-siminoff

  Ellen Siminoff

  Board of Directors Zynga, Shmoop, Discovery Education, Solarwinds

Vill du få reda på mer om BigCommerce och våra karriärmöjligheter?

Här på BigCommerce är vi intresserade av att berätta vilka vi är och de spännande planerna vi har på att omdefiniera e-handelsbranschen. Gå med i vårt BigNetwork för att hålla dig uppdaterad om BigCommerce-nyheter, evenemang och potentiella karriärmöjligheter.