B2B på ett bättre sätt.

Uppfyll köparens krav med en mer intuitiv och anpassningsbar e-handelsplattform som är byggd för B2B och dess unika behov.

Tectranvit
Svart diamant Vit
Berlin Förpackningar Vit
Us Skärare Vit
United aqua grupp vit

B2B Edition vinner 24/24 medaljer i 2023 Paradigm B2B Combine.

Modernisera din B2B-e-handel.

Köparportal

Moderna och personaliserade upplevelser: Inklusive anpassningsalternativ för köpare och automatiserade administrativa uppgifter som förbättrar tillfredsställelse, lojalitet och konverteringar.

Maskerad för säljare

Effektivisera B2B-inköp: Logga in på uppdrag av ditt företag, få tillgång till inköpslistor, lägg till produkter i kundvagnen och gör beställningar på ett sömlöst sätt.

Kontroll av betalningssynlighet

Kontrollera B2B-försäljning: Hantera godkända betalningsalternativ, inklusive inköpsordrar och kreditkort, för en smidig köpupplevelse.

Begränsad åtkomst

Anpassa din kundresa: Begränsa inloggningar, gäst-/B2C-användare kan ansöka om ett företagskonto vilket skapar en sömlös upplevelse för alla.

Ange köparroller och behörigheter

Revolutionera din B2B-verksamhet: Skräddarsydda upplevelser och anpassningsbara köparnivåer med rollbaserad åtkomstkontroll.

Faktureringsportal

Påskynda fakturering och betalningshantering: Aktivera olika betalningsmetoder för snabbare, effektiva och tillfredsställande transaktioner, påskynda fakturering och betalningshantering.

Säljarofferter och rabatter

Öka B2B-försäljningen: Erbjud personliga prissättningsalternativ, offerter och rabatter för att främja kundlojalitet, öka försäljningen och förbättra kundnöjdheten.

Delade inköpslistor

Transformera B2B-inköp: Lagra och hantera flera inköpslistor för enkel hämtning och köp av tidigare sparade produkter över avdelningar och projekt.

Köp igen

Förenkla B2B-inköp: Visa företagsomfattande inköpshistorik, inklusive priser, för att enkelt arrangera om artiklar och hantera lager.

Enkel omarrangering

Hantera enkelt tidigare beställningar, offerter och listor: Skapa användar-/företagsspecifika åtkomstpunkter och använd Quick Order Pad för effektiv omarrangering.

Friktionsfria köp

Effektivisera köpprocessen med CPQ: Automatisk konfiguration, pris och offert med förinställda inköpslistor för snabbare transaktioner och bättre konverteringar.

Mobiloptimerad

Upplev en modern och strömlinjeformad inköpsresa: En mobilvänlig köparportal som är designad för digitalt inhemska köpare med ett intuitivt gränssnitt och självbetjäningstransaktioner.

Multi-Storefront

Hantera flera storefronts effektivt: Nå nya kunder över segment, regioner och vertikaler samtidigt som du anpassar köpupplevelsen och ökar varumärkeslojaliteten.

Headless-support

Stärk din B2B-verksamhet: MACH-arkitektur, avancerad funktionalitet, sömlös integration och personaliserade upplevelser via API:er.

Eco(system)-vänligt

Strategiska B2B-partnerskap: Hubspot, TradeCentric och Hawkseach erbjuder klassens bästa lösningar som fyller luckor i dina team, tid och teknik.

Varför varumärken valde att flytta till B2B Edition.

Integrera de verktyg du litar på.

ERP, OMS, CRM — inga problem. Förenkla viktiga integrationer med ett klick eller anpassa din automatisering med öppna API:er.

Förbättrad köparupplevelse

Lansera förbyggda enklicksverktyg såsom direktgenerering av offerter, användarbehörigheter och ombeställning för en förstklassig B2B-kundupplevelse.

Anpassad frakt

Sänk kostnaderna genom att skapa anpassade fraktavgifter för dina B2B-kunder genom vår inbyggda integration med ShipperHQ, den ledande motorn för fraktprisregler.

Synkronisering av data från tredje part

Synkronisera data med alla tredjepartsverktyg i ditt ekosystem genom att utnyttja vår öppna och utbyggbara plattform.

B2B-e-handel på ditt sätt.

Tillverkning

Tillverkningsköpare skiljer sig från andra konsumenter, men förväntar sig fortfarande moderna köpupplevelser. Leverera en engagerande och friktionslös resa för att få en konkurrensfördel.

Grossist

Förenkla med en enda front- och backend-upplevelse för detaljhandel och grossist. Automatisera kundgruppshanteringen och anpassa priser och rabatter ända ner till den unika SKU-nivån.

Anpassa dig till klassens bästa B2B-partners.

Designa och bygg en vacker butik, förbättra marknadsföringsresultat och effektivisera B2B-verksamheten. BigCommerce och dess byråpartners ger dig certifierad expertis när du ska ta ditt företag till nästa nivå.

"Vi är ett ganska komplicerat B2B-företag och behövde, t.ex. specialiserade egenskaper för artiklar, anpassade indata, ett gränssnitt mot vår befintliga ERP och möjlighet till anpassad frakt och hantering för våra kunder. Det var ingen lätt uppgift. Men American Eagle fick oss att tro på oss själva och vi lyckades förverkliga vår vision."

Chris Hiller General Manager, Berlin Packaging

Migrerade från: Offline till Online

"Vi har samarbetat med BigCommerce-partnern Intuit Solutions. De lägger ett skal över BigCommerces ensideskassa och ordnar om all information. Nu finns det tre kolumner på kassasidan. Man behöver inte skrolla alls. Det är prydligt och utan störande moment för kunden. Vi kan också använda vårt eget varumärke och mer- eller korsförsälja efter behov. Det har verkligen fungerat bra."

David Berlach Medgrundare/direktör, Bohemian Traders

Migrerade från: Volusion

"BigCommerce är särskilt väl lämpad för B2B-företag som letar efter en prisvärd, partnercentrerad SaaS-e-handelslösning med flera klienter som utnyttjar en omfattande öppen applikationsmarknad för att leverera kompletterande funktionalitet."

ANDY HOAR   VD, PARADIGM B2B

Utöka din adresserbara marknad på ett sömlöst sätt.

Sälj B2B och DTC från en och samma plattform.

Konkurrera med DNVB-företag

Nu när konkurrensen från de digitalt infödda uppstartsvarumärkena blir allt hårdare kan du sälja direkt till kunder och ta tillbaka kontrollen över din merchandising och produktbudskap.

Få kontroll över dina kundrelationer

Äg dina kundrelationer direkt och utveckla personliga kundupplevelser och bygg upp långsiktig lojalitet.

"Förr förlitade vi oss på grossisterna för en stor del av vår marknadsföring, men genom att börja vända oss direkt till konsumenterna har vi fått möjlighet att dela vår varumärkesberättelse med kunder på vår egen webbplats och på vårt eget sätt."

Heidi Maund, chef för e-handel, Natori

Mer frihet. Mer försäljning. Mindre komplexitet.

Det är BigCommerce B2B Edition.