Enterprise-prestanda till lägre pris.

BigCommerce levererar e-handelsfunktioner för Enterprise utan traditionella monolitiska kostnader, friktion eller komplexitet.

Läs om hur kunder sparade över 300 000 dollar med bättre prestanda på webbplatsen.

Verksamhet som är förenklad och effektiviserad.

För att ytterligare effektivisera din verksamhet är BigCommerce-experter noggrant utbildade inte bara i vår plattform, utan även i bästa praxis för modern e-handel och vi är djupt engagerade i din framgång, varje steg på vägen.

BigCommerce sänker den totala kostnaden genom att:

Spara tid

Lågt underhåll med hosting, uppdateringar, säkerhet och efterlevnad innebär mindre tid för att åtgärda problem, samtidigt som kostnaderna minskar.

Spara på slösande

Med inbyggda Enterprise-funktioner och integrationer på begäran kan du lägga till funktioner när du behöver dem, i stället för att betala för det du inte behöver.

Spara avgifter

0 % extra transaktionsavgifter och inga egna straffavgifter innebär att du sparar in på återkommande tilläggskostnader som finns hos andra leverantörer.

Spara andel

BigCommerce belönar tillväxt. I stället för att öka take rate ju mer du säljer, så minskar vi priset du betalar per order desto mer du växer.

Framgångshistorier med BigCommerce:

53 % ökning av antalet användare

"BigCommerce hjälpte oss komma bort från att arbeta med flera backend-system. Det skapar en mycket mer sömlös upplevelse för konsumenterna att bara finnas på en plattform."

Kristi Jackson, marknadsdirektör för YETI Cycles

111 % ökning av antalet användare

"BigCommerce bara funkar. Det är smidigt. Vår tid i backend går inte åt till att fixa saker eller till att sitta i telefon och prata om något som inte fungerar. Den enda tid vi spenderar på BigCommerce är när vi optimerar och får vår försäljning att växa."

Tyler Irland, marknadschef för Kintec

84 % ökning av antalet besök på webbplatsen

"Det innebar stora förändringar när BigCommerce kom ut eftersom de hanterade många av de saker som vi hade problem med. Vi fick en robust plattform och vad som kändes som en välbehövlig utökning av vårt team."

Justin Dermit, chef för e-handel hos TYLERS'S

Enterprise-prestanda. Låga priser. Bättre stöd.

Det är BigCommerce.

Är du redo att se alla funktioner i vår öppna plattform?