Ett bättre sätt att sälja B2B.

Uppfyll köparens krav med en mer intuitiv och anpassningsbar e-handelsplattform som är byggd för B2B och dess unika behov.

Tectran White
Black Diamond White
Berlin Packaging White
Us Cutter White
United aqua group white

B2B Edition vann 24 av 24 medaljer på Paradigm B2B Combine 2023.

Modernisera din B2B-e-handelsupplevelse.

Köparportal med öppen källkod

Skräddarsydda köpupplevelser: skapa en skräddarsydd köpupplevelse med hjälp av källkoden i vår köparportal, vilket minimerar kostnaderna för att lösa komplexa B2B-behov.

Hantering av kredit på företagskonto

Kreditbetalningar på ett enkelt sätt: hantera konton och krediter för dina olika kundgrupper från en lättillgänglig plats.

Kontroll av betalningssynlighet

Kontrollera B2B-försäljning: Hantera godkända betalningsalternativ, inklusive inköpsordrar och kreditkort, för en smidig köpupplevelse.

Maskerad för säljare

Effektivisera B2B-inköp: Logga in på uppdrag av ditt företag, få tillgång till inköpslistor, lägg till produkter i kundvagnen och gör beställningar på ett sömlöst sätt.

Kontrollerad åtkomst

Sömlösa upplevelser för alla kunder: skräddarsydda upplevelser, anpassningsbara köparnivåer och rollbaserad åtkomstkontroll per kund.

Faktureringsportal

Snabbare fakturering och betalningshantering: möjliggör olika betalningsmetoder för snabbare och effektivare transaktioner, vilket påskyndar faktureringen och betalningshanteringen.

Flera storefront-platser för lokala upplevelser

Lokalisera enkelt: skapa köparspecifika upplevelser för olika segment, platser, vertikaler, språk, valutor och mycket mer genom att enkelt lansera och hantera nya storefronts från en enda backend.

Säljarofferter och rabatter

Öka B2B-försäljningen: Erbjud personliga prissättningsalternativ, offerter och rabatter för att främja kundlojalitet, öka försäljningen och förbättra kundnöjdheten.

Delade listor och enkla ombeställningar

Öka beställningarnas effektivitet: låt köparna dela shopping

Mobiloptimerad

Öka försäljningen på språng: specialiserade funktioner som förbättrar sidhastighetspoängen och bidrar till att öka konverteringsgraden oavsett hur dina kunder handlar.

Anpassade kataloger och priser

Anpassa din kundupplevelse: bestäm anpassade priser och kataloger för enskilda kunder eller kundgrupper, bakom individuella inloggningar.

Headless support

Stärk din B2B-verksamhet: MACH-arkitektur, avancerad funktionalitet, sömlös integration och personanpassade upplevelser via API:er.

Varför varumärken valde att flytta till B2B Edition.

Integrera de verktyg du litar på.

ERP, OMS, CRM — inga problem. Förenkla viktiga integrationer med ett klick eller anpassa din automatisering med öppna API:er.

Förbättrad köparupplevelse

Lansera förbyggda enklicksverktyg såsom direktgenerering av offerter, användarbehörigheter och ombeställning för en förstklassig B2B-kundupplevelse.

Anpassad frakt

Sänk kostnaderna genom att skapa anpassade fraktavgifter för dina B2B-kunder genom vår inbyggda integration med ShipperHQ, den ledande motorn för fraktprisregler.

Synkronisering av data från tredje part

Synkronisera data med alla tredjepartsverktyg i ditt ekosystem genom att utnyttja vår öppna och utbyggbara plattform.

B2B-e-handel på ditt sätt.

Tillverkning

Tillverkningsköpare skiljer sig från andra konsumenter, men förväntar sig fortfarande moderna köpupplevelser. Leverera en engagerande och friktionslös resa för att få en konkurrensfördel.

Grossist

Förenkla med en enda front- och backend-upplevelse för detaljhandel och grossist. Automatisera kundgruppshanteringen och anpassa priser och rabatter ända ner till den unika SKU-nivån.

Anpassa dig till klassens bästa B2B-partners.

Designa och bygg en vacker butik, förbättra marknadsföringsresultat och effektivisera B2B-verksamheten. BigCommerce och dess byråpartners ger dig certifierad expertis när du ska ta ditt företag till nästa nivå.

"Vi är ett ganska komplicerat B2B-företag och behövde, t.ex. specialiserade egenskaper för artiklar, anpassade indata, ett gränssnitt mot vår befintliga ERP och möjlighet till anpassad frakt och hantering för våra kunder. Det var ingen lätt uppgift. Men American Eagle fick oss att tro på oss själva och vi lyckades förverkliga vår vision."

Chris Hiller General Manager, Berlin Packaging

Migrerade från: Offline till Online

"Vi har samarbetat med BigCommerce-partnern Intuit Solutions. De lägger ett skal över BigCommerces ensideskassa och ordnar om all information. Nu finns det tre kolumner på kassasidan. Man behöver inte skrolla alls. Det är prydligt och utan störande moment för kunden. Vi kan också använda vårt eget varumärke och mer- eller korsförsälja efter behov. Det har verkligen fungerat bra."

David Berlach Medgrundare/direktör, Bohemian Traders

Migrerade från: Volusion

"BigCommerce är särskilt väl lämpad för B2B-företag som letar efter en prisvärd, partnercentrerad SaaS-e-handelslösning med flera klienter som utnyttjar en omfattande öppen applikationsmarknad för att leverera kompletterande funktionalitet."

ANDY HOAR   VD, PARADIGM B2B

Utöka din adresserbara marknad på ett sömlöst sätt.

Sälj B2B och DTC från en och samma plattform.

Konkurrera med DNVB-företag

Nu när konkurrensen från de digitalt infödda uppstartsvarumärkena blir allt hårdare kan du sälja direkt till kunder och ta tillbaka kontrollen över din merchandising och produktbudskap.

Få kontroll över dina kundrelationer

Äg dina kundrelationer direkt och utveckla personliga kundupplevelser och bygg upp långsiktig lojalitet.

"Förr förlitade vi oss på grossisterna för en stor del av vår marknadsföring, men genom att börja vända oss direkt till konsumenterna har vi fått möjlighet att dela vår varumärkesberättelse med kunder på vår egen webbplats och på vårt eget sätt."

Heidi Maund, chef för e-handel, Natori

Mer frihet. Mer försäljning. Mindre komplexitet.

Det är BigCommerce B2B Edition.